Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Pllek

Deze rauw industriële plek vlakbij de NDSM-werf biedt een van de beste panoramische uitzichten op het IJ, vanaf de Cruise Terminal tot de Silodam en verder. Zowel het fenomenale uitzicht als de biologische kaart trekken een divers publiek. Van jonge Amsterdammers tot hippe creatievelingen tot oudere buurtbewoners die graag genieten van een andere kijk op de stad.

Hapje, drankje en stadsstrand

Pllek is een relaxed, open-minded en verrassend restaurant in Amsterdam. Feel good food staat voor gezond, duurzaam en verzadigd. Alles wat je bij ons eet en drinkt is zorgvuldig geselecteerd bij de beste leveranciers, zodat je zowel voor je diner, lunch, maar ook gewoon voor een drankje, bij ons met een gerust hart terecht kan! Met ons menu dragen we bij aan een betere wereld. We maken bewuste keuzes wat betreft leveranciers, producten & ingrediënten en dat is terug te zien aan onze menukaart: hierop is minstens 75% vegetarisch en 25% veganistisch. Alles zo lokaal mogelijk verkregen en het weinige vlees en vis dat we serveren komt uit het wild.

Programmering

Sinds kort heeft Pllek clubnacht "Nightclubbing", elke vrijdag- en zaterdagnacht van 23:00-03:00. Gerenommeerde DJ’s van nationale en internationale bodem maken van iedere avond een feest. Verwacht een groovy mix tussen Afro, Soul & Funk tot Disco, House & Techno en kom tot in de late uurtjes drinken en dansen op de lekkerste tunes. En, gratis toegang!

Wil je meer weten, bezoek de website voor de agenda en volg Pllek op Instagram en Facebook.