Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Oma Ietje's Birthday Bash
Afbeelding van Bas Uterwijk

De beste terrassen in Zuidoost

Zuidoost kent meer en meer zonnige, creatieve en grote terrassen. Om een beetje overzicht te creëren hebben wij de top terrassen voor jou op een rijtje gezet. 

Oma Ietje

Oma Ietje is een plek waar iedereen zich op z’n gemak voelt en er altijd wat lekkers te eten en drinken is. Dit creatieve terras is zo ongeveer de huiskamer van Zuidoost. Het is een restaurant, een terras, een ontmoetingsplek maar vooral een plek waar je altijd welkom bent.

Vanzz

Op een steenworp afstand van de ArenA Boulevard ligt Vanzz. Met een terras met uitzicht op het water kom je hier helemaal tot rust. Niet alleen zomers kun je hier genieten van de zon, door overkappingen en heaters is het ook in de winter prima vertoeven! 

Brouwerij Kleiburg (De Proefzaak)

De Proefzaak is het proeflokaal van brouwerij Kleiburg. Het is daarom ook niet geheel toevallig dat bier centraal staat. Brouwerij Kleiburg maakt echt kloosterbier, verbonden aan het Kleiklooster in de Bijlmer. Op het terras kun je heerlijk genieten van het bier, met uitzicht op de bierketels.

Absolute Taste

Een goede plek om te lunchen tussen het werk door, of een hapje te eten voordat je naar een concert gaat. Absolute Taste heeft een mooi ruim terras waar je van 11 uur ’s ochtends tot ’s avonds laat kan relaxen.

The Traveller Zuidoost

De culinaire reis van The Traveller begint in het groene hart van Cumulus Park, in Amsterdam Zuidoost. Gevestigd op een unieke locatie met veel licht, een kleurrijke inrichting en vooral een groot terras.

JinSo

Midden op de ArenA Boulevard staat een groot glazen gebouw. In dit gebouw zit JinSo. Om het gebouw heen loopt een terras, waardoor je altijd in de zon kunt zitten! Door de Aziatisch georiënteerde keuken kun je genieten van heerlijke Vietnamese loempia's, maar ze serveren ook met liefde een portie bitterballen.

  • JinSo | Arena boulevard 155