Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Theater en podiumkunsten

TOBACCO Theater

Wij zijn TOBACCO Theater en wij durven cultureel én commercieel te ondernemen! We zijn een inspirerende en industriële locatie gelegen in de bekendste theaterstraat van Amsterdam, de Nes. Een historische plek waar vanaf 2010 cultuur en commercie elkaar ontmoeten en versterken. Wij zijn een niet-gesubsidieerd theater (lees: we zijn lekker eigenwijs) dat vrije ruimte geeft aan culturele activiteiten met een voorliefde voor muziek en inspirerende voorstellingen. En ja, dat kost geld. We geloven oprecht dat deze culturele investering, een commerciële wisselwerking heeft op het succes van zakelijke activiteiten in onze locatie. TOBACCO Theater heeft bewust geen vaste programmering. We willen juist een vrij podium bieden aan spontane en unieke initiatieven. Hierdoor kunnen we vaak, net voor de neus van de concurrentie, voorstellingen last minute aan ons programma toevoegen. Op de Nes 75 is hierdoor volop ruimte om vastgeketende, losbandige en onvervulbare creativiteit, juist ook op korte termijn, te uiten en te ervaren. We zijn er best een beetje trots op!

TOBACCO Theater

Locatie
TOBACCO Theater
Nes 75-87
1012 KD Amsterdam

TOBACCO Theater 

Een voormalige tabaksveiling omgetoverd tot een moderne, industriële theater- en eventlocatie, met veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. TOBACCO Theater beschikt over een robuuste theaterzaal met daar omheen ook nog eens acht totaal verschillende zalen. Een ervaring op zichzelf!

Concerten

Cultuur kost nou eenmaal geld dat snappen we natuurlijk als geen ander. We maken het iedere week mee. Maar toch willen we de stad Amsterdam heel graag verwennen met vooral muzikale voorstellingen die je niet snel op andere plekken kunt bezoeken. Wereldmuziek, Jazz & Soul staan hoog bij ons in het muzikale vaandel. Maar onverwachte kansen bij z'n culturele lurven grijpen, daar ligt onze creatieve passie!

Zo ver als jouw fantasie gaat, zo flexibel zijn wij, wil je meer weten ga naar TOBACCO Theater en kijk of jouw fantasie werkelijkheid wordt.

Neem een kijkje in onze agenda om meer te weten te komen over onze programmering.

Toegankelijkheid

Bekijk hoe Tobacco Theater een bezoek voor mensen met een beperking of handicap toegankelijk maakt.

Meer informatie

TOBACCO Theater

Locatie
TOBACCO Theater
Nes 75-87
1012 KD Amsterdam