Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

TOBACCO Theater

Het TOBACCO Theater en durft cultureel én commercieel te ondernemen! Deze inspirerende en industriële locatie is gelegen in de bekendste theaterstraat van Amsterdam, de Nes. Een historische plek waar sinds 2010 cultuur en commercie elkaar ontmoeten en versterken. TOBACCO Theater heeft bewust geen vaste programmering. Ze willen juist een vrij podium bieden aan spontane en unieke initiatieven. Hierdoor kunnen ze vaak, net voor de neus van de concurrentie, voorstellingen last minute aan ons programma toevoegen. Op de Nes 75 is hierdoor volop ruimte om vastgeketende, losbandige en onvervulbare creativiteit, juist ook op korte termijn, te uiten en te ervaren. Ze zijn er best een beetje trots op!

TOBACCO Theater 

TOBACCO Theater is een niet-gesubsidieerd theater (lees: ze zijn lekker eigenwijs) dat vrije ruimte geeft aan culturele activiteiten met een voorliefde voor muziek en inspirerende voorstellingen. En ja, dat kost geld. TOBACCO gelooft oprecht dat deze culturele investering, een commerciële wisselwerking heeft op het succes van zakelijke activiteiten in deze locatie.

Een voormalige tabaksveiling omgetoverd tot een moderne, industriële theater- en eventlocatie, met veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. TOBACCO Theater beschikt over een robuuste theaterzaal met daar omheen ook nog eens acht totaal verschillende zalen. Een ervaring op zichzelf!

Concerten

Cultuur kost nou eenmaal geld dat snappen ze bij TOBACCO natuurlijk als geen ander. Ze maken het iedere week mee. Maar toch willen ze de stad Amsterdam heel graag verwennen met vooral muzikale voorstellingen die je niet snel op andere plekken kunt bezoeken. Wereldmuziek, Jazz & Soul staan er hoog in het muzikale vaandel. Maar onverwachte kansen bij z'n culturele lurven grijpen, daar ligt hun creatieve passie!

Zo ver als jouw fantasie gaat, zo flexibel is TOBACCO, wil je meer weten ga naar TOBACCO Theater en kijk of jouw fantasie werkelijkheid wordt.

Neem een kijkje in de agenda om meer te weten te komen over de programmering.

Toegankelijkheid

Bekijk hoe Tobacco Theater een bezoek voor mensen met een beperking of handicap toegankelijk maakt.

Meer informatie