Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Verhuur

Amsterdam Boats

Een privé boot huren in Amsterdam? Dat kan eenvoudig, snel en voordelig via boothurenamsterdam.com. Ruim 45 boten, duizenden gastenbeoordelingen, beste prijsgarantie en gratis deskundig advies. Geen volledige boot boeken? Boek tickets voor luxe belevingen op het water in Amsterdam. Uitzonderlijke vaarbelevingen in Amsterdam op prachtige klassieke boten. Beleef onze gastvrijheid en stap van boord met een lach.

Voor elke gelegenheid een arrangement

Amsterdam Boats levert maatwerk vaartochten waarbij de boot en de invulling wordt afgestemd op jouw specifieke gelegenheid en het doel van jouw vaartocht. Het deskundige team begrijpt dat jouw vaartocht tot in de puntjes voorbereid moet zijn. Of het nu een intiem zakelijk diner is of het bedrijfsuitje met het voltallige personeel betreft.

Kijk op Boot Huren Amsterdam voor een overzicht van de boten en vaararrangementen. Liever geen volledige boot boeken? Geen probleem! Boek nu jouw tickets voor unieke vaarbelevingen in Amsterdam, al vanaf 2 personen. Bekijk onze website, Amsterdam Boats Tickets, voor de huidige vaarbelevingen en ervaar onze gastvrijheid zelf.