Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Verhuur

Boaty Bootverhuur: sloep huren en zelf varen

Een sloep huren in Amsterdam om zélf mee over de grachten te varen? Dat kan bij Boaty Bootverhuur! Boaty Bootverhuur is de voordeligste van Amsterdam én biedt een persoonlijke service. Vergeet niet onze corona policy te lezen onder het kopje maatregelen.

Je eigen sloep huren bij Boaty Bootverhuur

Boaty Bootverhuur verhuurt sloepen om zélf mee te varen over de Amsterdamse grachten. Je kunt een sloep huren zonder vaarbewijs. Boaty is de voordeligste bootverhuur van Amsterdam. Een dagdeel een sloep huren kan al vanaf euro 79,- all-in.

Je krijgt bij Boaty voor vertrek een goede persoonlijke instructie en een duidelijke waterkaart met mooie vaarroutes over de grachten en de Amstel. Je fluisterboot vaart elektrisch en uitstootvrij, dus zonder lawaai en uitlaatgassen. Er mogen maximaal zes personen op een bootje. Je kunt je bootje huren voor drie uur, vier uur of een hele dag.

Boaty heeft twee soorten bootjes te huur: compleet open bootjes en bootjes met een gedeeltelijke overkapping van zonnepanelen. Boaty Bootverhuur ligt aan de zuidkant van het centrum van Amsterdam, naast hotel Okura en vlakbij halte De Pijp van de Noord/Zuidlijn. Voor het huren van een open sloepje kun je ook terecht bij Boaty's zusterbedrijf aan het Westerpark: Boats4rent Sloep Huren Amsterdam.

Reserveer je bootje / sloep vooraf, online of telefonisch

Het is aan te raden je sloep van tevoren te reserveren. Zeker bij mooi weer, in het weekend en in de vakanties. Als je vandaag nog wilt varen, kun je telefonisch reserveren via 06 2714 9493. Voor alle andere dagen kun je via de website van Boaty heel eenvoudig online je bootje reserveren.

Zit Boaty Bootverhuur vol? Dan kun je het proberen bij hun zusterbedrijf Boats4rent Sloepverhuur aan het Westerpark.