Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

INNSiDE by Meliá Amsterdam

Een nieuwe bestemming voor nieuwsgierige reizigers, gelegen in het financiële district van het centrum. De locatie van dit moderne stadshotel maakt het zowel perfect voor zaken als voor een bezoek aan de belangrijkste toeristische attracties in Amsterdam. Ontworpen om de grenzen tussen werk en vrije tijd te doen vervagen door middel van veelzijdige en comfortabele ruimtes.

Amsterdam betekent kunst, design en de avant-garde

Geniet van het prachtige panoramische uitzicht over de Amsterdam in het uitstekende restaurant van het hotel, of proef de smaak van Spanje in Tierra, een restaurant vol authentieke Spaanse smaken. Je kunt trainen op elk moment van de dag en inspiratie opdoen tijdens onconventionele bijeenkomsten in de Big Idea Space, met directe toegang tot de tuinen om je creativiteit nog verder te stimuleren.

Geniet van entertainment in het hotel

De evenementenkalender van INNSiDE staat vol met speciale avonden die toegankelijk zijn voor hotelgasten én voor locals. Bezoek een avond vol plezier en hilariteit tijdens de Comedy Nights of krijg samen met het deskundige barpersoneel de kunst van het cocktailshaken onder de knie. 

Of je nu aan het bijkomen bent na een dag vol zakelijke afspraken of op zoek bent naar een avondje uit met vrienden; in 2024 is er een gevarieerd aanbod aan evenementen. Van live muziekoptredens tot thema-avonden, er gebeurt altijd iets unieks in INNSiDE by Meliá Amsterdam. Check regelmatig de evenementenkalender van het hotel voor de laatste updates.