Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Nova Hotel & Apartments

Het Nova Hotel is een modern hotel gevestigd in historische grachtenpanden tussen de Dam en 't Spui in het hartje van de stad. Het hotel beschikt over 61 sfeervolle kamers voorzien van moderne badkamer, comfortabele bedden, gratis wifi en een koelkastje. Veel van de Amsterdamse toeristische attracties, alsmede restaurants, winkels en trendy cafés zijn op loopafstand van het hotel.

Het Nova Hotel Amsterdam bestaat uit 5 authentieke Amsterdamse grachtenpanden waardoor een glorieus verleden wordt gecombineerd met modern comfort. De 61 rookvrije kamers die achter de historische façade schuilgaan zijn eigentijds ingericht met warme kleuren en voorzien van alle gemakken zoals een moderne badkamer, kleurentelevisie, gratis wifi op alle kamers en een koelkastje om uw aangeschafte etenswaren goed in te bewaren. De receptie is 24 uur per dag open en in de lobby staat altijd een vers kopje koffie of thee voor u klaar.

Glorieus verleden met modern comfort

Het hotel beschikt over een groot aantal 3- en 4-persoonskamers waardoor het makkelijker wordt om met familie en vrienden te reizen en een kamer te delen. Voor de liefhebber staat er van 's morgens 07.00 tot 10.30 uur een uitgebreid ontbijt klaar.  Door de 24-uurs receptieservice kunt u op ieder uur thuiskomen en is er continue assistentie aanwezig.