Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Events

Zuidas Run

De Zuidas Run keert in 2023 terug voor een nieuwe editie. De Zuidas Run is een uniek hardloop- en netwerkevenement, waarbij de maatpakken van de Zuidas letterlijk worden verruild voor hardloopshirts. Schrijf je in voor de 5 of 10 kilometer en loop door het iconische zakelijke district van Amsterdam.

Zuidas Run

Speeldata
vrijdag 16 juni 2023 om 17:00

Van maatpak naar hardloopshirt

De Zuidas Run is een uniek evenement op de Amsterdamse hardloopkalender omdat de grootste groep deelnemers werkzaam is op de Zuidas. De meeste bedrijven in dit gebied zijn vertegenwoordigd en medewerkers vormen normaal gesproken hun eigen hardloopteams om geld in te zamelen voor een goed doel. Je hoeft echter niet op de Zuidas te werken om mee te kunnen doen, iedereen kan deelnemen aan de en 10 kilometer lopen.

Het Gustav Mahlerplein is het centrale punt voor start, finish en de prijsuitreikingen. Volwassenen dienen zich van tevoren in te schrijven, kinderen kunnen zich op de dag zelf aanmelden.

Hardlopen met collega’s

Het concept dat centraal staat is ‘From Suit to Shirt’. Daag je collega’s uit en bereid je voor met een hardloopschema dat perfect bij jou past. Voor de start van de race op vrijdag rond zonsondergang, is er een mogelijkheid om deel te nemen aan het ‘Running Buffet’ en kun je warming-up sessies bezoeken van motiverende sprekers op het Gustav Mahlerplein.

Na de race is er volop gelegenheid om te netwerken op de ‘Cooling Downtown Afterparty’.

Let op: de nu genoemde datum 16 juni 2023 is de definitieve datum, bekijk de website van de Zuidas Run voor verdere informatie.

Zuidas Run

Speeldata
vrijdag 16 juni 2023 om 17:00