Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Valtifest

Je hebt festivals en je hebt Valtifest. In 2024 keert het festival terug voor een 16e editie. Het is weer tijd om te genieten van een absurd en spetterend feest bij Kaap Oost. Het kleurrijke Amsterdamse Stadsfestival dat elk jaar weer een bijzonder thema met een dito passende uitzinnige dresscode! Het thema van dit jaar: 'Er was eens' - Een parodie op alles wat je dacht te weten over sprookjes!'

Valtifest

Data
za 24 aug13:00 - 23:00
Locatie
Kaap Oost
IJdijk 10
1095 KM Amsterdam
Toon in Google Maps

Dance, electro & house op Valtifest

Een festival waar creativiteit, vrijheid en tolerantie op de eerste plaats staat. Waar je al je creativiteit los kan laten op de dresscode en waar je helemaal jezelf kunt zijn. Dit alles op een heerlijk terrein aan het water; namelijk het mirakel van Kaap Oost!

Welkom bij Er was eens

Duik met mee in het kleurrijke hol van de fantasie, naar een wereld waar alles mogelijk is en niets is wat het lijkt. Verwacht het onverwachte, want het enige wat bij Er was eens vaststaat, is dat niets vaststaat! Zij die snoepen van het verboden huisje dansen duizend-en-één nacht in één. We gaan van GRIMMige hoogtepunten naar verre DAHLen en ANDERSON. De beats lokken je naar Hamelen en beyond terwijl het eind nog verder zoek lijkt dan de kleren van de keizer.

Zes podia met DJ's uit binnen- en buitenland, een foodtrucks, spectaculair entertainment en een uitgebreid randprogramma.

Let op: Valtifest is een festival met een dresscode.

Bekijk de Valtifest website voor kaarten, meer informatie en outfit-inspiratie

Valtifest

Data
za 24 aug13:00 - 23:00
Locatie
Kaap Oost
IJdijk 10
1095 KM Amsterdam
Toon in Google Maps