Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Valtifest

Je hebt festivals en je hebt Valtifest. In 2024 keert het festival terug voor een 16e editie. Het is weer tijd om te genieten van een absurd en spetterend feest bij Kaap Oost. Het kleurrijke Amsterdamse Stadsfestival dat elk jaar weer een bijzonder thema met een dito passende uitzinnige dresscode! Het thema van dit jaar: Wij gaan quasi zogenaamd onder invloed. LET OP: Genoemde datum en tijd voor 2024 is onder voorbehoud.

Valtifest

Data
za 31 aug13:00 - 23:00
Locatie
Kaap Oost
IJdijk 10
1095 KM Amsterdam
toon in Google Maps

Dance, electro & house op Valtifest

Een festival waar creativiteit, vrijheid en tolerantie op de eerste plaats staat. Waar je al je creativiteit los kan laten op de dresscode en waar je helemaal jezelf kunt zijn. Dit alles op een heerlijk terrein aan het water; namelijk het mirakel van Kaap Oost!

Dresscode

Het thema is "Wij gaan quasi zogenaamd onder invloed" het gaat om een aankleedcode en niet om tips over de inkleedcode van je geest. Drugs, het woord zegt het al, zijn urgsd en daarmee absoluut verboden op het terrein of daarboven of daaronder.

Wil je Valtifest niet missen koop je kaarten hier. Valtifest staat elk jaar garant voor een lekkere line-up vol dance, electro, house, dubstep, hiphop en punk plus opvallende catwalkshows en kleurrijke performances.

Bekijk de Valtifest website voor kaarten, meer informatie en outfit-inspiratie.

Valtifest

Data
za 31 aug13:00 - 23:00
Locatie
Kaap Oost
IJdijk 10
1095 KM Amsterdam
toon in Google Maps