Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Events

Valtifest

Als september in aantocht is, is het weer tijd voor Valtifest, en hopen wij weer te genieten van een absurd en spetterend feest bij Kaap Oost. Je hebt festivals en je hebt Valtifest. Het kleurrijke Amsterdamse Stadsfestival dat elk jaar op de eerste zaterdag van september plaatsvindt. Ieder jaar weer een bijzonder thema met een daarbij passende uitzinnige dresscode! Het thema van dit jaar is Holy Shit. LET OP: Genoemde datum en aanvangstijd voor 2023 is onder voorbehoud en kunnen nog wijzigen

Valtifest

Speeldata
zaterdag 2 september 2023 om 13:00
Locatie
Kaap Oost
IJdijk 10
1095 KM Amsterdam

Dance, electro & house op Valtifest

Een festival waar creativiteit, vrijheid en tolerantie op de eerste plaats staat. Waar je al je creativiteit los kan laten op de dresscode en waar je helemaal jezelf kunt zijn. Dit alles op een heerlijk terrein aan het water; namelijk het mirakel van Kaap Oost!

Muzikale voorgangers zijn o.m. Joost van Bellen, Dimitri, Remy, Michel de Hey, Sluwe Vos, Sandrien en vele anderen.

Het gekleurde, carnaval-achtige Valtifest keert terug. In september kan volgens de organisatoren ‘losssss’ worden gegaan op Kaap Oost.

Wil je Valtifest niet missen koop je kaarten hier. Valtifest staat elk jaar garant voor een lekkere line-up vol dance, electro, house, dubstep, hiphop en punk plus opvallende catwalkshows en kleurrijke performances.

Bekijk de Valtifest website voor kaarten, meer informatie en outfit-inspiratie.

Valtifest

Speeldata
zaterdag 2 september 2023 om 13:00
Locatie
Kaap Oost
IJdijk 10
1095 KM Amsterdam