Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Warm Hearts floating sauna

Warm Hearts Sauna is de eerste sauna die wordt aangedreven door vriendelijkheid. De sauna is geheel gratis. In plaats van te betalen, doet iedere saunagebruiker een vriendelijke daad voor het milieu of voor een ander. De sauna-evenementen beginnen april 2024.

Warm Hearts floating sauna

Locatie
Buurtwerkplaats Noorderhof
President Allendelaan 3
1064GW Amsterdam
Volg ons

Jouw vriendelijke daad

Dien een foto en een verhaal in van je vriendelijke daad voordat je naar deze sauna wil. Via @Warmheartssauna verspreiden zij het goede nieuws uit Amsterdam. Iedere bezoeker = een goede daad voor de stad. De sauna-evenementen beginnen april 2024, om de 750ste verjaardag van Amsterdam te vieren! Je vindt ze aan de Sloterplas.

Hun doel

Het doel is om de stad te eren door verhalen te creëren over goede daden van Amsterdammers voor Amsterdammers. Warm Hearts is niet zomaar een nieuw idee voor de stad. Het is vooral bedoeld om eenzaamheid tegen te gaan, mensen uit hun isolement te halen en hun fysieke en mentale gezondheid te ondersteunen. De sauna is gebouwd en wordt gerund door mensen die woonachtig zijn op het AZC Willinklaan, een azielzoekerscentrum. Dit project zal het talent en de veerkracht van de Amsterdamse nieuwkomers aan het licht brengen.

Warm Hearts Sauna:

'Door samen te werken willen we er deel van uitmaken om de bevooroordeelde mentaliteit van het ''problematische Nieuw-West'' te veranderen in een centrum van vriendelijkheid. Wij denken graag dat wanneer de Warm Hearts-sauna in de Sloterplas drijft, de wereld een beetje beter is gemaakt. Laten we verbinding maken en verhalen delen in de vriendelijke stoom van de Warm Hearts-sauna.'

Warm Hearts floating sauna

Locatie
Buurtwerkplaats Noorderhof
President Allendelaan 3
1064GW Amsterdam
Volg ons