Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Events

Pride at the Beach

Regen of zonneschijn: het is tijd om je slippers en zwemkleding uit de kast te halen. Pride Amsterdam gaat naar het strand bij Zandvoort aan Zee. Pride at the Beach keert eind juli/ begin augustus terug naar het strand van Zandvoort. Het recht om te zijn wie je bent en te houden van wie je wilt, vieren met een geweldig programma voor de lhbtiq+- en hetero gemeenschap. En dat alles met uitzicht op zee natuurlijk. LET OP: Genoemde data voor 2023 zijn onder voorbehoud.

Pride at the Beach

Genoeg te doen tijdens Pride at the Beach

De wereldberoemde Pride Amsterdam maakt voor het derde opeenvolgende jaar een uitstapje naar de ‘Beach for Amsterdam’. Zandvoort hoopt dat Pride at the Beach ook in 2023 weer toegevoegd wordt aan de officiële Pride Amsterdam Festival Agenda. 

Het belooft een fantastisch feest te worden met allerlei optredens en DJ’s. De strandtenten van Zandvoort organiseren verschillende evenementen, spellen en feesten. De festiviteiten gaan door met meer feesten, optredens en een vuurwerkshow. Wil je meer weten over Pride at the Beach bezoek de website voor informatie.

Pride at the Beach