Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Guilty Pleasure

In 2024 keert Guilty Pleasure Festival hopelijk in vol ornaat terug naar de Gaasperplas. Tijdens het eerste weekend van juli kun jij je weer klaarmaken voor de ultieme dosis extravagantie en onderbroekenlol. Tijdens dit weekend zal het festivalterrein aan de Gaasperplas in Amsterdam worden overspoeld met Nederlandse en Internationale supersterren die je meenemen op een nostalgische reis vol hits. Het festival van herkenning brengt jouw ultieme guilty pleasures tot leven met de sterrenline-up van GPF2024. LET OP: Genoemde data en tijden voor 2024 zijn onder voorbehoud.

Guilty Pleasure

Data
za 6 jul13:00 - 23:00
zo 7 jul13:00 - 23:00
Meer data
Locatie
Gaasperplas Park
Gaasperplas Park
1108 AZ Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons

Een weekend vol nostalgie

Twee dagen lang wordt het ultieme feestgevoel gecreëerd op het festival waar grenzen vervagen en schaamteloos genieten centraal staat. Guilty Pleasure Festival maakt zich op voor een nieuwe editie. Feestgangers worden ondergedompeld in een unieke festivalervaring vol onvergetelijke hits.

De 5 muzikale stages bieden alles waar een festivalhart van dromen kan en daarnaast zijn er talloze andere area's waar je jezelf volledig in kan verliezen. Een plek waar de stoutste dromen werkelijkheid worden, taboes worden doorbroken en waar de verborgen geneugten van het leven ongeremd worden gevierd.

Wil je op de hoogte blijven, registreer je via de link en jij ontvangt als eerste alle informatie over GPF 2024 in je inbox.

Meer dan muziek

Maar Guilty Pleasure Festival is meer dan alleen een muzikaal guilty pleasure walhalla. Zo spring je erop los in de skippyballendisco, ontdek je de essentie van het leven tijdens Fullmoon Blacklight Party en verlies je jezelf in een zee van hits tijdens Disney Karaoke.

Bij de Wasmasjien, een gloednieuwe stage, begeven we ons in tropische sferen met superhosts Trafassi & Def Rhymz. Denk piña coladas, zwierende heupen en lichte urban. Tijdens Ravend Stratego sprint je het hele festivalterrein over terwijl je probeert te ontkomen aan de JägerBOM, om er vervolgens bij 3D Twister achter te komen dat je leniger bent dan je denkt. Of toch niet.

Data en tijden

zaterdag 6 juli13:00 - 23:00
zondag 7 juli13:00 - 23:00

Guilty Pleasure

Data
za 6 jul13:00 - 23:00
zo 7 jul13:00 - 23:00
Meer data
Locatie
Gaasperplas Park
Gaasperplas Park
1108 AZ Amsterdam
toon in Google Maps
Volg ons