Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Events

Kingsland Festival

Op 27 april 2025 keert Kingsland Festival terug naar RAI Amsterdam om weer royaal te genieten. We kunnen niet wachten om samen met jullie te proosten op de verjaardag van de Koning. Ook dit jaar kleurt de hoofdstad weer volledig Oranje. Samen met 100.000 anderen vieren verspreid over Amsterdam, Groningen én Rotterdam. Let op: de datum voor 2025 is onder voorbehoud.

Kingsland Festival

Data
zo 27 apr12:00 - 20:00
Locatie
RAI Amsterdam
Europaboulevard 22
1078 RV Amsterdam
Toon in Google Maps

Een groot feest zowel binnen als buiten

Kingsland Festival is niet alleen het grootste muziekfestival tijdens Koningsdag, maar ook het grootste eendaagse muziekfestival van Nederland. In 2013 vond de allereerste editie van Kingsland Festival plaats in Amsterdam. Na de succesvolle kick-off breidde het festival uit naar Groningen en Rotterdam.

In Nederland zijn saamhorigheid en verbondenheid de drijvende krachten op de dag dat we de verjaardag van onze Koning vieren. Wij ondersteunen die gevoelens en geven een extra dimensie aan deze majestueuze dag door duizenden feestvierders te verenigen met het grootste nationale festival tijdens Koningsdag.

De beste artiesten staan op de line-up van het festival en geven extra karakter aan dit oranje feest. Wij verenigen Nederland tijdens Koningsdag door het organiseren van Kingsland Festival op meerdere locaties door heel Nederland.

Bezoekers kunnen op Kingsland Festival terecht voor verschillende muziekstijlen, variërend per stad. Van urban, pop, EDM, hardstyle tot techno, verzorgd door de grootste artiesten van het moment op verschillende podia.

Openbaar Vervoer

Je reist het snelst naar Kingsland met het OV. Wil je weten wat voor jou de makkelijkste route is check hier de laatste informatie.

Kingsland Festival

Data
zo 27 apr12:00 - 20:00
Locatie
RAI Amsterdam
Europaboulevard 22
1078 RV Amsterdam
Toon in Google Maps