Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Restaurant Indrapura

Bij Indrapura geloven ze dat goed eten draait om mensen want eten brengt mensen samen, ongeacht de cultuur. Gevestigd in het culturele hart van Amsterdam, kun je bij Indrapura al meer dan 30 jaar genieten van authentiek Indonesisch eten. Indrapura is een plek om samen te komen. Het is een plek om je thuis te voelen. Je bent van harte welkom!

Zinneprikkelende gerechten van klassiek tot pittig

Het eten bij Indrapura is een verzameling van heerlijke Indonesische gerechten die met passie en liefde worden gemaakt. Geniet van heerlijke en uitgebreide rijsttafels tot à la carte gerechten die je zintuigen prikkelen.

De rijsttafels zijn een selectie van elkaar aanvullende gerechten met een scala aan verschillende smaken, kleuren en texturen. Of wat dacht je van Indrapuras specialiteit Udang Gala (kreeft) en andere visgerechten met echte Indonesische smaken? Van klassiek tot pittig: Indrapura streeft ernaar je de beste Indonesische ervaring te bieden die je in Amsterdam kunt vinden, zodat je bezoek een onvergetelijke ervaring wordt.

Het restaurant is dagelijks geopend tot 22:00 uur; de bar is in het weekend langer open. Kijk op de website voor de actuele openingstijden en reserveren.