Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

PARK café / restaurant

PARK café /restaurant is een hide-away in het Oosterpark waar je de dag begint, spijbelt in de middagzon, nog een uurtje doorwerkt, bij vrienden aanschuift en steeds weer terugkomt. Waar een werkbespreking ongemerkt overgaat in een borrel en een hapje eten zomaar een feestmaal kan worden. PARK is een evergreen in het hippe Oost en onderdeel van Hotel Arena.

PARK café / restaurant

Alsof je in het Oosterpark zit, maar dan op een wel heel lekker stoeltje en slechts een knipoog verwijderd van een flat white, een goed glas wijn of heerlijk diner.

Dat is zo ongeveer hoe toeven in Park café / restaurant voelt.

En of je dat dan doet aan een met wit linnen gedekte tafel, op het prachtige terras of in een fauteuil bij de open haard – dat is helemaal aan jou.

Mediterraan en klassiek met een moderne twist

Proef de volle smaken van Mediterrane en Klassieke gerechten, gemaakt met een verfrissende en bijzondere twist van onze chef.

Bereid met ambachtelijke ingrediënten van hun Amsterdamse en duurzame partners, zijn de evergreen gerechten van Park puur, herkenbaar en heerlijk authentiek.

Speciaal menu voor grotere groepen

Het restaurant is perfect ingericht om kleine en grote groepen te laten dineren. Ben je met meer dan 20 personen? Neem dan graag contact op voor een speciaal groepsmenu.

Hierin zijn er als voorgerecht verschillende veelzijdige gerechten in shared-dining vorm, hoofdgerechten met keuze uit vega, vis of vlees, en twee heerlijke deserts om mee af te sluiten.