Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Restaurant-Café In de Waag

Middenin het oude hart van Amsterdam, op de altijd levendige Nieuwmarkt staat de Waag. In dit karakteristieke, uit 1488 daterende monument vind je Restaurant-Café In de Waag.

Franse keuken met Hollands tintje

De menukaart wisselt regelmatig met een keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten uit de mediterrane keuken met een Hollands tintje. Er zijn verschillende kaarten, zoals de a-la-carte kaarten voor lunch en diner en de borrelkaart. Speciaal voor groepen vanaf 10 personen is er een groeps- keuze selectie voor zowel lunch als diner. Wil je reserveren voor een groep? Voor meer informatie kun je mailen.

Besloten ruimtes en à-la-carte

Het restaurant is zo ingedeeld dat je hier niet alleen individueel of in klein gezelschap, maar ook met grote groepen kunt lunchen of dineren. Daarnaast zijn er drie sfeervolle ruimtes die zich uitstekend lenen voor besloten gezelschappen tot maximaal 30 personen, te weten de Torenkamer, de Klovenierskamer en de Gelderse Kamer. De laatste twee beschikken over vergaderfaciliteiten als een projectiescherm en een beamer.

Sprookjesachtig, historisch en informeel

De imposante historische ruimte met zijn strakke, maar tegelijk informele designinrichting wordt verlicht door 300 kaarsen. Deze combinatie zorgt voor een unieke sfeer. In totaal is er plaats voor 180 personen binnen in het restaurant en ca. 100 personen op het terras.

Volg Restaurant-Café In de Waag op Facebook