Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Restaurant Black and Blue

Welkom bij Black and Blue - waar smaak en stijl samenkomen voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Gelegen in het hart van de stad, nodigt dit restaurant je uit om de verfijnde smaken van de moderne keuken te ontdekken, met een nadruk op premium vlees- en visgerechten van de hoogste kwaliteit. Kenners hebben de malse steaks zelfs bekroond tot ‘the 50 best steaks in Europe.’ TROTS! Van snelle lunch, koffiepitstop of een driegangendiner, ze kunnen niet wachten om u met open armen te ontvangen en u een culinaire ervaring aan te bieden.

Van snelle lunch, koffiepitstop of drie-gangendiner

Welkom bij Restaurant Black and Blue, waar culinaire verfijning en gastvrijheid samenkomen in het bruisende hart van Amsterdam. Al sinds de oprichting streven ze ernaar om hun gasten een onvergetelijke dinerervaring te bieden, en dat doen we nu al enkele jaren met succes.

De menu's belichamen de culinaire diversiteit die Amsterdam te bieden heeft, met een focus op hoogwaardige ingrediënten en verrassende smaakcombinaties. Van de heerlijk malse steaks tot verfijnde visgerechten en vegetarische opties, er is voor elk wat wils. En vergeet ook de uitgebreide selectie aan wijnen en cocktails niet, perfect om je diner compleet te maken.

Bij Restaurant Black and Blue draait alles om de totale ervaring: van het moment dat je binnenstapt en wordt begroet door de vriendelijke medewerkers tot het laatste hapje van je dessert. Ze streven ernaar om elke gast zich speciaal en verzorgd te laten voelen, of je nu komt voor een snelle hap of een uitgebreid diner.

Met de tweede locatie in de iconische Reguliersdwarsstraat hebben ze hun belofte van voortreffelijke gerechten en een warme ambiance naar een nieuwe hoek van de stad gebracht. Of je nu op zoek bent naar een intieme avond uit met een geliefde, een gezellig diner met vrienden of een bijzondere gelegenheid wilt vieren, bij Restaurant Black and Blue ben je altijd aan het juiste adres.