Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Rainbowls

Wie een plantaardige levenstijl heeft of er naar streeft, is bij Rainbowls aan het juiste adres. Bij dit restaurant in Amsterdam staat de kracht van een plantaardig dieet en levensstijl op nummer één. Hier vind je voedsel aan volledig vrij van geraffineerde suikers en chemische toevoegingen. Het motto is "Eat the Rainbow". Dit weerspiegelt hun overtuiging dat het eten van verschillende kleuren je in staat stelt om alle noodzakelijke vitamines binnen te krijgen voor een gezond en uitgebalanceerd dieet: een regenboog aan voedsel leidt je naar een betere gezondheid.

Bewuster leven en eten

Al onze kommen zijn gevuld met zelfgemaakte granola, vers fruit en vegan yoghurt. Mocht je allergisch zijn, laat het ons weten, we bieden ook gluten- en notenvrije granola aan!

De 100% plantaardige schalen dragen bij aan een duurzamere consumptie en een bewustere manier van leven. Ons eten is niet alleen 100% plantaardig, we zijn ook trots op ons gebruik van meeneemverpakkingen die volledig composteerbaar en herbruikbaar zijn: een gezond lichaam en een gelukkige planeet! Meer weten ga naar de website.