Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

PANCAKES Amsterdam Westermarkt

PANCAKES Amsterdam Westermarkt vind je tussen het Anne Frank Huis en de Westerkerk. Dit is de grootste locatie met een heerlijk terras naast de kerk. Hier worden poffertjes, ter plekke voor je gemaakt! Wil je zeker zijn van een plek, je kunt reserveren. Of je nou met een grote groep of in je eentje komt, PANCAKES heet je welkom voor een heerlijke pannenkoek of kopje koffie, zodat je bij kunt komen van je wandeling of museum bezoek.

Nieuwe twist aan een traditioneel pannenkoekenhuis

PANCAKES Amsterdam bakt sinds 2007 pannenkoeken. Met de originele creaties, hoge kwaliteit pannenkoeken gemaakt van verse, duurzame en lokale producten, wil PANCAKES Amsterdam het verschil maken. Zowel Nederlandse als Amerikaanse pannenkoeken kun je hier op je bord vinden en deze zijn verre van ouderwets. Alhoewel? Natuurlijk kun je hier genieten van traditionele pannenkoeken met spek/kaas of spek/appel. Of kies een heerlijke pannenkoek met spinazie/kaas en een gebakken ei of onze meest populaire Hollandse pannenkoek met huisgemaakte appeltaart en slagroom. Al onze gebruikte producten zijn vrij van schadelijke geur-, kleur en smaakstoffen.

Groepen

Bij PANCAKES Amsterdam Westermarkt kun je ook voor een groep reserveren. De locatie aan de Prinsengracht beschikt over 150 zitplaatsen binnen en een prachtige binnenplaats en dakterras. Een prima plek dus om met een besloten groep te genieten van een pannenkoek! Voor meer informatie kan je mailen naar groups@pancakesamsterdam.com

Kijk voor de actuele openingstijden op de website!