Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Club Nautique

Ontbijt, lunch en diner bij een geweldig decor van zee en strand, dan ben je bij Club Nautique aan het goede adres. Club Nautique is gevestigd aan het prachtige strand van Zandvoort. Dichtbij het circuit van Zandvoort en op loopafstand van het station en het centrum.

Het hele jaar door genieten op het ruime terras

Al meer dan 25 jaar één van de beste keukens van het strand, en als één van de weinige strandtenten het hele jaar open. Hierdoor is Club Nautique als strandtent een begrip in Zandvoort aan Zee en ver daarbuiten. Met het ruime terras, het moderne interieur en de uitgebreide menukaart, heb je hier de mogelijkheid om lekker te ontbijten, te lunchen of te dineren op het terras of binnen in het restaurant van onze strandtent, met de zee altijd binnen handbereik.

Heb je iets te vieren?

Iets te vieren, Club Nautique is veelzijdig en heeft een aanbod aan arrangementen voor kleine gezelschappen tot bedrijfsfeesten voor meer dan 500 personen. Op zakelijk gebied is Club Nautique een inspirerende locatie voor een vergadering, een borrel of voor teambuilding. Ook als bijzondere officiële trouwlocatie is Club Nautique sinds jaar en dag een prachtige plek waar al vele bruidsparen elkaar het ja-woord hebben gegeven, en een onvergetelijke dag beleven. Bezoek de website voor meer informatie.