Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Q-Factory

Q-Factory is het grootste muziekmakerscentrum van Europa en biedt muzikanten, acteurs en dansers alle mogelijkheden om te repeteren, op te treden of opnames te maken. Geniet van live-muziek in de concertzalen, van een heerlijke Q-burger of een koud biertje in het Café / Restaurant en blijf slapen in het meest muzikale hotel van Amsterdam. Q-Factory is een ontmoetingsplek voor iedereen met een hart voor muziek.

Professionele creatieve hub

De Q-Factory staat bekend als een inspirerende, aantrekkelijke omgeving; een professionele creatieve hub. Jonge, creatieve ondernemers vinden er de ruimte om te innoveren; gevestigde bedrijven komen er voor de ambitieuze energie.

Faciliteiten

Q-Factory heeft een grote én een kleine zaal. In beide zalen worden optredens geprogrammeerd. Op de begane grond is een fijn café-restaurant en het hotel is open. Vanaf donderdag 1 maart kun je alleen nog maar cashless betalen in het Q-Cafe, het Q-Factory Hotel, bij de repetitieruimtes en bij evenementen en concerten. Wil je meer weten ga naar de website voor informatie.

Toegankelijkheid

Bekijk hoe Q-Factory een bezoek voor mensen met een beperking of handicap toegankelijk maakt

Meer informatie