Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Pedal Boat - Canal Tours Amsterdam

Het blijft bijzonder, waterfietsen door de Amsterdamse grachten. Amsterdam is het mooist vanaf het water en wat is er nu Amsterdamser dan de fiets te pakken? Combineer die twee met een Pedal Boat en vebrand ook nog wat calorieën. Win-win-win situatie.

Boek een tijdslot met je City Card

Om deze locatie te bezoeken met je City Card, dien je vooraf een tijdslot te reserveren. Boek een tijdslot via deze link en ontvang 25% korting. Zorg ervoor dat je City Card geldig is op het moment van je bezoek. 

Duurzaam het water op!

Stromma verhuurt 100 waterfietsen vanaf vier steigers in de binnenstad. Het leukste vervoermiddel op de grachten van Amsterdam.

Terwijl je lekker in je eigen tempo rondzwerft door de grachten, kom je onderweg de gekste dingen tegen en maak je van alles mee. Scan de Qr code op de waterfiets en je ziet een routebeschrijving zodat je niks mist van de bijzondere plekken om je heen. Wil je meer weten of een waterfiets huren, bezoek de website. Ze verhuren waterfietsen op verschillende plekken in de stad zoals bij het Rijksmuseum, Leidseplein of bij het Anne Frank Huis.