Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

ARTTRA cultureel organisatiebureau

Sinds 1991 is ARTTRA specialist in culturele programma's op maat voor bedrijven, instellingen en particulieren. ARTTRA heeft een naam opgebouwd als flexibel bureau dat garant staat voor een optimale combinatie van kwaliteit, kunst en cultuur. Deze organisatie werkt uitsluitend met kunsthistorici en andere specialisten, zowel op organisatorisch als uitvoerend vlak. Programma's zijn mogelijk in het Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans, Spaans, Portugees, Russisch en Japans.

Diversiteit op persoonlijk niveau

Wie kiest voor cultuur biedt gasten een bijzondere ervaring op persoonlijk niveau. Die meerwaarde wordt zeer gewaardeerd. Een relatieontvangst op directieniveau, externe ontvangst, een architectuur dag voor een kunstclub, een schilderworkshop of een weekend incentive naar Brussel – ARTTRA zorgt voor een mooi concept, met deskundige en toegewijde uitvoering.

ARTTRA richt zich voornamelijk op Nederland en in het bijzonder op Amsterdam. ARTTRA heeft een nauwe samenwerking met het Rijksmuseum, Van Goghmuseum, Stedelijk Museum, Museum H'ART en vele andere bijzondere collecties in de hoofdstad. Tevens organiseert ARTTRA tentoonstellingen van hedendaagse (internationale) kunst op de Tweede Boomdwarsstraat 4 in de Jordaan.

ARTTRA is open van maandag t/m vrijdag en in de weekenden op afspraak.