Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Guidor instaptours

Altijd al meer willen weten over Joods Amsterdam, de geschiedenis van de Grachtengordel of de bouwstijl van de Amsterdamse school? Wandel dan mee met de instaptours van Guidor en ontdek delen van de stad tijdens een wandeling met een gediplomeerde gids. Ben je niet van het lopen, dan kun je ook een fietstocht maken door de stad of de omgeving van Amsterdam. Ga je liever het land in, dat kan ook, onze gidsen wandelen en fietsen ook door andere steden van Nederland zoals Rotterdam, Delft, Den Haag, Utrecht of Haarlem.

Tijdens een wandeling of fietstocht ontdek je het meest

Wij bieden in verschillende talen stadswandelingen en fietstochten aan met onze professionele gecertificeerde gidsen. Deze speciale zomertours bieden wij aan in het Nederlands, Duits en Engels. Andere talen zijn op aanvraag. Laat je verrassen en kom met ons mee Amsterdam in en ontdek de verhalen en schoonheid van de stad terwijl je de beste en leukste informatie krijgt. Er zijn vele mogelijkheden, heb je iets te vieren met familie, vrienden of collega's? Of wilt u voor een speciale gelegenheid naar een bepaalde stad met en privé gids of wenst u een specifiek thema? Het kan allemaal. Als het duidelijk is wat je wilt, dan zoeken we daar een enthousiaste en deskundige gids bij. Guidor is de professionele gidsen belangenorganisatie van Nederland en bestaat bij koninklijk besluit sinds 1956.

Zoeken en boeken

Maak je keuze door op de link te klikken. Informatie over aanvangstijd, startpunt en dergelijke vind je bij onderstaande tours.
  • De tours starten om 11:00 uur en het startpunt verschilt per tour.
  • De duur van de tour is 2 uur 
  • Kosten €17,50 per persoon
  • Je kunt mailen naar  info@guidor.nl  of bellen naar nummer  020-6246072  (tussen 09:00 – 17:00 uuur)
  • De tours gaan van woensdag tot en met zondag  in de periode van 8 juli tot en met 1 oktober
Wij kijken er naar uit om samen met jou op avontuur te gaan en Amsterdam en/of Nederland op zijn mooist te ontdekken.