Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam

Spreker Maya Janssen

Maya Janssen is een data-gedreven marketing en merkstrateeg. Vanuit haar conceptuele en analytische skills ontwikkelt zij aansprekende en vernieuwende producten, diensten, proposities en campagnes voor bezoekers, bewoners en bedrijven.

Titel: Managing Director Insights & Marketing Strategy
LinkedIn:
www.linkedin.com/in/mayajanssen

Over Maya

Maya heeft als data-gedreven marketing- en merkstrateeg in de afgelopen jaren succesvol richting gegeven aan de ontwikkeling en implementatie van effectieve strategieën en programma’s. Voor haar aanstelling bij amsterdam&partners heeft zij veel ervaring opgedaan met publiek-private samenwerkingen binnen organisaties, zoals NBTC, Holland Casino en Nederlandse Spoorwegen. Haar brede ervaring op het gebied van (steden-)toerisme & leisure, hospitality en mobiliteit in combinatie met haar kennis op het gebied van data & technologie maakt haar tot een waardevolle gesprekspartner voor organisaties. Zij heeft een achtergrond als commercieel econoom en is persoonlijk gecertificeerd tot Register Digital Marketeer (RDM). 

Maya is co-auteur van de Visie 2025 Herontwerp bezoekerseconomie Amsterdam over de toekomst van de bezoekerseconomie. Net als bedrijven, congressen en talent zijn bezoekers welkom als ze waarde toevoegen aan de stad en haar inwoners en geen overlast veroorzaken. De bezoekerseconomie draagt bij aan de doelstellingen van de stad en de Metropool Amsterdam en aan de welvaart en het welzijn van de inwoners. De stad is er om in te wonen en werken maar ook om gastvrij bezoekers te ontvangen, of het nu nationale of internationale bezoekers betreft, eenmalig of herhaalbezoek, zakelijk of vrijetijdsbezoek. Momenteel wordt gewerkt aan gedefinieerde hoofdpijlers voor een regeneratieve aanpak. Dit omvat onder meer het ‘construeren van een nieuw imago’ en het proces van het opnieuw vormgeven van het verhaal van het Citybrand in co-creatie met stakeholders, maar ook het verbeteren van de levenskwaliteit voor bewoners, het stimuleren van regeneratief denken bij bedrijven en duurzame keuzes bij consumenten.

Tarief

  • Het tarief voor spreken op een evenement in Nederland bedraagt ongeveer €3.000,-* (voorbereiding 4u + sprekersvergoeding + halve reisdag)
  • Het tarief voor spreken op een evenement in het buitenland bedraagt ongeveer €4.500,-* (voorbereiding 4u + sprekersvergoeding + reisdag (+ 50% buitenland toeslag op hele bedrag)
  • Dagelijkse sprekersvergoeding: €1.600,-
  • Dagelijkse reisvergoeding: €800,-
  • *Reis- en accommodatiekosten dienen te worden worden vergoed door de organiserende partij.