Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Afbeelding van Niels Blekemolen

Spreker Boudewijn Bokdam

Boudewijn Bokdam werkt als projectleider bij amsterdam&partners en is een echte innovator en een inspirator. Hij is actief op velerlei terreinen: van redactionele inzichten tot kunstmatige intelligentie, tot het creëren van bekroonde campagnes die resoneren bij verschillende belanghebbenden.

Functie: Projectleider
Opleiding: Economics & Tourism
LinkedIn: 
www.linkedin.com/in/boudewijnbokman

Over Boudewijn

Boudewijn Bokdam rondde recentelijk zijn Master of Business Administration af met een major in Public Governance & Sustainable Development. Hij is erg gedreven in het verder ontwikkelen van zijn professionele kennis en vaardigheden. Hij luistert nauwkeurig naar andermans behoeften en toetst ze gelijk aan de mogelijkheden en uitdagingen om projecten in de juiste richting te sturen. Zijn project “Visit Amsterdam, See Holland” werd in 2015 door de Verenigde Naties betiteld als Best Touristic Project Worldwide. Boudewijn is ook verantwoordelijk voor projecten die zich richten op de toepassing van kunstmatige intelligentie. Hij leidde onder meer de ontwikkeling van Goochem, de eerste chatbot die toegang tot informatie biedt over het culturele aanbod in Metropool Amsterdam. Boudewijn heeft het talent om complexe problemen voor iedereen makkelijk begrijpbaar te maken - en te houden.

Tarief

  • Het tarief voor spreken op een evenement in Nederland bedraagt ongeveer €1.800,-* (voorbereiding 4u + sprekersvergoeding + halve reisdag)
  • Het tarief voor spreken op een evenement in het buitenland bedraagt ongeveer €2.880,-* (voorbereiding 4u + sprekersvergoeding + reisdag (+ 50% buitenland toeslag op hele bedrag)
  • Dagelijkse sprekersvergoeding: €960,-
  • Dagelijkse reisvergoeding: €480,-
  • *Reis- en accommodatiekosten dienen te worden worden vergoed door de organiserende partij.