Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Afbeelding van Niels Blekemolen

Spreker Adil Abbach

Adil heeft het vermogen om een brug te slaan tussen de klantbeleving en commerciële doelen van een merk. Dat maakt hem tot een geweldige bron in workshopverband.

Titel: Change management practioner 
Educatie: Bedrijfskunde
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/adilabbach

Over Adil

Adil Abbach heeft Bedrijfskunde gestudeerd in Den Haag. Hij werkte o.a. als Hospitality manager bij Stage Entertainment en de Efteling. Sinds 2017 werkt Adil als manager hosting bij amsterdam&partners. Hier is hij verantwoordelijk voor de kwaliteit en het resultaat  van de I amsterdam Visitor Centres en de I amsterdam Store. Hij zorgt voor optimale dienstverlening op deze locaties. Daarnaast is Adil namens amsterdam&partners een aanspreekpunt als het gaat om hospitality activiteiten: hij is het contactpersoon voor in- en externe stakeholders en geeft ook workshops over dit onderwerp. Adil heeft ervaring in gastvrijheid en commercie en streeft naar een betere balans tussen beide.

Tarief

  • Het tarief voor spreken op een evenement in Nederland bedraagt ongeveer €3.000,-* (voorbereiding 4u + sprekersvergoeding + halve reisdag)
  • Het tarief voor spreken op een evenement in het buitenland bedraagt ongeveer €4.500,-* (voorbereiding 4u + sprekersvergoeding + reisdag (+ 50% buitenland toeslag op hele bedrag)
  • Dagelijkse sprekersvergoeding: €1.600,-
  • Dagelijkse reisvergoeding: €800,-
  • *Reis- en accommodatiekosten dienen te worden worden vergoed door de organiserende partij.