Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Bar Baarsch toilet
Afbeelding van Bar Baarsch

Bijzondere toiletten: 8x poepchic

Meeglurende dames, muren van glas, brillen met technische snufjes: bij deze Amsterdamse horeca is een bezoekje aan het kleinste kamertje een belevenis.

1. W Amsterdam

W Amsterdam
Afbeelding van Jurrit van der Waal

Bij het ‘Mooiste toilet van Nederland’ (2018) doe je je behoefte in een heel bijzondere setting, geïnspireerd op de ’s avonds verlichte ramen van 17de-eeuwse grachtenpanden.

2. Pesca Amsterdam

Als Pesca het ‘theatre of fish’ is, zijn de toiletten natuurlijk de dressing rooms. Inclusief discoballen, theaterdeuren én cabaretier Ronald Goedemondt die voor wat entertainment zorgt.

3. Duke of Tokyo

Duke of Tokyo toilet
Afbeelding van Aleksandra Ukhaneva

In deze volledig gouden toiletruimte vind je innovatieve Japanse foefjes, waaronder de typische wc-brillen. Durf jij op een van de knopjes te drukken?

4. The College Hotel

The College Hotel toilet
Afbeelding van The College Hotel

Deze toiletruimte wordt zelfs regelmatig gebruikt voor fotoshoots. De waterfontein in het midden, hoge deuren en enorme kroonluchters: poepchic!

5. Club NYX

Episch feestje op het toilet, waarom niet? Was je handen onder de grote piemelkraan terwijl de muziek uit de ballen schalt. The place to pee!

6. Bar Baarsch 

Deze toiletten werden ooit feestelijk geopend, en met een goede reden. Gigantische, gedurfde fotokunst prijkt hier aan de wanden en op de deuren.

7. Sexy Loo

Sexy Loo toilet
Afbeelding van Casa Rosso

Beleef een avontuur op een openbaar toilet in het Wallengebied… Elk hokje is uniek en de ‘meeglurende’ dames en heren maken het extra spannend.

8. Cobra Café 

Cobra Cafe toilet

Niet voor schijterds, want deze toiletruimte is volledig van glas. Maar wees niet bang, de deuren worden ondoorzichtig zodra je ze op slot doet.