Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

TenClub

De evenementen van TenClub kunnen letterlijk over alles gaan, omdat ze altijd voortkomen uit de fascinaties van de leden en deze kennen geen grenzen. Er is geen plek zoals TenClub - bezoek een van onze House of Jazz, Imagine Tomorrow, House of Fascination, House of Classical Music, House of Magic, House of Poetry of House of Poetry evenementen en ervaar het zelf.

Welkom in levenstheater TenClub

Stel je voor dat je in een magische ruimte bent met bijzondere mensen die bereid zijn om de wereld zoals hij is te onderzoeken. Mensen die klaar zijn om zichzelf uit te dagen door de verantwoordelijkheid te nemen om de toekomst vorm te geven, met de moed om actie te ondernemen, met de wijsheid om voorbij het taboe te kijken en met de kracht om onze wereld te veranderen.

Eens in de zoveel tijd komen er mensen bij elkaar die durven te twijfelen aan wat geaccepteerd wordt als 'de norm', 'zoals het is' en die net gek genoeg zijn om de handleiding te verscheuren en opnieuw te beginnen. De maatschappij kan ze bestempelen als buitenbeentjes, rebellen en herrieschoppers, maar dit zijn degenen die de dingen anders zien.

Ze hebben als vrije denkers geen respect voor de status quo; je mag ze citeren, verheerlijken of verguizen. Het enige wat je niet kunt doen is ze negeren... want ze veranderen dingen. Ze vinden uit, ze verbeelden, ze creëren, ze onderzoeken, ze zorgen voor vooruitgang.

Kijk voor meer informatie op de TenClub website.