Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Terug
Theater en podiumkunsten

Koninklijk Theater Carré

Koninklijk Theater Carré dankt zijn faam aan de programmering van nationale, internationale en veelal exclusieve theaterproducties van wereldniveau. De rijke historie en unieke locatie maakt Carré tot het mooiste theater van Nederland.

Koninklijk Theater Carré

Locatie
Koninklijk Theater Carré
Amstel 115-125
1018 EM Amsterdam

Voor circus, theater, concerten, musicals en cabaret

Alle denkbare theatergenres, van circus tot cabaret en van popconcert tot opera bieden bezoekers ieder jaar opnieuw een ruime keuze.

Al 127 jaar lang vinden jaarlijks zo’n 400.000 bezoekers hun weg naar het theater aan de Amstel in hartje Amsterdam.

Carré Terras op de Amstel 

Na een eerste succesvolle editie gaat Amsterdams’ mooiste terras op het water, Carré Terras op de Amstel, ook deze zomer weer een aantal samenwerkingen aan met verschillende mooie Amsterdamse restaurants tijdens Pop-ups op de Amstel. 

Het Carré Terras op de Amstel biedt podium aan restaurants die nog niet zo lang geleden hun concept lanceerden, maar helaas door Covid-19 niet de kickstart kregen die ze toen verdienden. In totaal doen er drie restaurants mee die elk een maand lang ieder weekend het diner voor hun rekening nemen. Wil je meer weten check de website en maak een reservering. 

Voeten in het zand, cocktail in de hand, tafels vol mooie gerechten en heerlijk turen over het water; het is de gehele dag goed vertoeven op het zonnige Carré Terras op de Amstel. 

Toegankelijkheid

Bekijk hoe Koninklijk Theater Carré een bezoek voor mensen met een beperking of handicap toegankelijk maakt.

Meer informatie

Koninklijk Theater Carré

Locatie
Koninklijk Theater Carré
Amstel 115-125
1018 EM Amsterdam