Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Verhuur

KINboat

Wat is er leuker dan varen over de grachten van Amsterdam? Bij KINboat maak je een prachtige vaartocht of huur je een privéboot met schipper. Vaar door de prachtige grachten van Amsterdam en bekijk de pittoreske bruggen en grachtenpanden. Afhankelijk van jouw boot tour krijg je een drankje aan boord en kun je genieten van de luxe aan boord. De schipper neemt je mee langs de hipste plekken aan de Amsterdamse grachtengordel en informeert je over de bezienswaardigheden.

Rondvaarten

Maak een onvergetelijke rondvaart met KINboat, onder het genot van een drankje. De uniekste manier om een stad te ontdekken, is toch wel drijvend op het water. Op deze manier zie je de wereldberoemde grachtengordel van wel heel dichtbij. Het maakt niet uit of je nu op bezoek bent in Amsterdam of er woont: op een rondvaartboot zie je de stad en haar historische grachten het beste. Het is uiteraard mogelijk om alleen de boottocht in Amsterdam te beleven. Maar je zou ook met vrienden, familie of collega’s de boottocht in Amsterdam kunnen maken.

Bootverhuur

Je kunt bij KINboat ook een privéboot huren, met schipper. Er zijn boten voor maximaal 12 of maximaal 35 personen.  Kijk voor tickets op de website.