Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Het Hilton Amsterdam Airport Schiphol bevindt zich op minder dan 100 meter afstand van de luchthaven en op 15 kilometer van het centrum van Amsterdam.

Verbonden met de luchthaven door een overdekte loopbrug

Het Hilton Amsterdam Airport Schiphol biedt een directe verbinding met de internationale terminal van de luchthaven Schiphol. Je wandelt via een overdekte wandelgang in slechts 5 tot 7 minuten naar Schiphol.

Het hotel biedt gratis WiFi in alle ruimtes en er is een ondergrondse parkeergarage met oplaadpunten voor elektrische auto's. Het hotel beschikt over een 42 meter hoog atrium. De 433 ruime kamers hebben ruitvormige ramen en bieden uitzicht op luchthaven Schiphol.

Het Bowery Restaurant biedt een interactieve dinerervaring, waar zelf je eigen gerechten kunt creëren of ze à la minute voor je worden bereid. Dit restaurant met verschillende open keukens biedt authentieke en eigentijdse smaken, smakelijke grillgerechten en Aziatische specialiteiten. Je kunt er ook genieten van zorgvuldig geselecteerde originele recepten. De gerechten worden bereid met lokale producten van Nederlandse leveranciers en boerderijen.

De Axis Lobby & Cocktail Bar is overdag een bruisend café en een gezellige bar in de avond. Er wordt een brede selectie gin en Nederlandse jenevers geschonken. De fitnessruimte is 24 uur per dag geopend en uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur. Je kunt ontspannen in de sauna of het stoombad.

Het hotel bevindt zich op slechts 15 minuten van het centrum van Amsterdam en diverse populaire bezienswaardigheden, zoals het Van Gogh Museum, het Anne Frank Huis en het Rijksmuseum. Op 5 tot 7 minuten ligt treinstation Schiphol met directe verbindingen naar diverse steden zoals Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De populaire strandbestemming Zandvoort ligt op 30 minuten rijden, de regio Zaanse Schans ligt op 25 minuten rijden en de bloementuinen van Keukenhof zijn op 20 minuten rijafstand te vinden.