Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Tours & Tickets - Giethoorn tour

Ontdek het 'echte' Hollandse leven in Giethoorn, een klein autovrij dorpje dat ook wel 'Klein Venetië' wordt genoemd. Laat je rondleiden door de pittoreske straatjes en vaar door de schilderachtige grachten. Bekijk antieke boerderijen met rieten daken, houten bruggen en nog veel meer. Giethoorn is een welkome afwisseling van Amsterdam; het voelt hier alsof de tijd heeft stilgestaan!

Tours & Tickets - Giethoorn Tour

Klaar met de drukte van de grote stad? Ga een dagje naar Giethoorn in het noordoosten van Nederland, ook bekend als 'Klein Venetië'.

In dit pittoreske, schilderachtige stukje Nederland vind je geen auto's - het is namelijk geheel autovrij - maar schattige grachtjes, mooie wandelroutes en rustige fietspaden.

Stap aan boord van een rondvaartboot met gids en maak foto's van authentieke boerderijen met rieten daken en schattige houten bruggetjes.

Loop langs de grachten en kies een restaurant uit om te lunchen - er is een ruime keuze!

Je kan bovendien de Afsluitdijk bezichtigen, die Noord-Holland en Friesland met elkaar verbindt. Daarna geniet je tevens van een gratis rondvaart door Amsterdamse grachten!