Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Accommodaties

Hans Brinker Hotel

Het Hans Brinker Budget Hotel is een budget hotel midden in het centrum van Amsterdam. Het hotel is gelegen tussen de grachten op twee minuten lopen van het uitgaansgebied Leidseplein.

Budget hotel

Het budget hotel biedt slaapplaatsen voor jongeren, backpackers en groepen (scholieren, studenten etc.). Het hotel heeft 1- en 2-persoonskamers en slaapzalen met een maximum van acht personen. Iedere kamer heeft een eigen badkamer en kluisjes voor persoonlijke spullen.

Faciliteiten

Het ontbijt en diner worden geserveerd in de gemeenschappelijke ruimte, waar ook een bar is. In de kelder is een discotheek die dagelijks tot laat open is. Gratis WiFi is beschikbaar. De gastvrije receptionisten wijzen je graag de weg in Amsterdam en geven je goede tips voor een fantastisch verblijf in de stad Amsterdam.

Bereikbaarheid

Het openbaar vervoer is vlakbij het hotel en brengt je naar alle plekken in Amsterdam. Vanuit station Amsterdam Centraal neem je lijn 1, 2 en 5 naar het hotel (in ongeveer 10 minuten ben je bij de halte Prinsengracht).

Meer informatie

Voor meer informatie en vragen kun je mailen naar: reception@hans-brinker.com. Of bezoek Hans Brinker op Facebook (www.facebook.com/hansbrinkerhotel) of Twitter (@hansbrinkerams).

Voor groepen vanaf 25 personen: informatie en reserveringen via groups@hans-brinker.com.