Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Clubbing

Chin Chin Club

In de kelder van Rozengracht 133 zit een paleis van vertier, met felrode muren, sfeervolle verlichting en een overvloed aan Maneki Neko's (lucky cats) die de gasten verwelkomen in de Chin Chin Club Amsterdam. Een totaalconcept dat bestaat uit een restaurant, een cocktailbar en een nachtclub. Verschillende mini-concepten zijn samengebracht in een locatie met meerdere kamers en verschillende ervaringen onder één dak. Dit komt ook tot uiting in de naam; wanneer vertaald in het Chinees staat er "千千級", wat 'duizend, duizend lagen' betekent.

Chin Chin Club

Openingstijden
dinsdag
18:00 - 3:00
woensdag
18:00 - 3:00
donderdag
18:00 - 4:00
vrijdag
18:00 - 5:00
zaterdag
18:00 - 5:00
Locatie
Chin Chin Club
Rozengracht 133
1016 LV Amsterdam
toon in Google Maps

Ontdek de gloednieuwe cocktailbar

De cocktailbar is het hart van de locatie en vormt de schakel tussen het restaurant en de club. De zitruimte is ruim en toch intiem. Van het uitgebreide drankenaanbod vind je elke drank die past bij elke gelegenheid - of het nu kenmerkende cocktails zijn, klassiekers (met een twist), tot een uitgebreide lijst met champagne, wijnen en andere soorten. Het is een feest voor iedereen. Verwen je smaakpapillen met heerlijke kleine bar bites, van edamame boontjes tot pittige tonijn tartaar, perfect om te delen terwijl je geniet van de bruisende sfeer.

Asian-inspired restaurant

De keuken is geïnspireerd op de Aziatische keuken, maar lokaal uitgevoerd. Op het menu staan zowel klassieke als eigentijdse gerechten, variërend van tonijn tataki en oxtail dumplings tot een salade van babyspinazie en zeebaars van de barbecue met een limoen-miso glaze. Als eerbetoon aan de Aziatische cultuur worden de gerechten familystyle geserveerd; een uitgebreid assortiment gerechten om te delen. Het feest begint op het bord en eindigt op de dansvloer.

Eindig op de dansvloer

De beste avonden zijn de avonden die je niet gepland hebt, waar je begint met dineren en eindigt met dansen op tafel. Avonden gevuld met je beste vrienden, vergeten klassiekers - en nieuw ontdekte nummers, genre vloeiend van hip hop naar r&b, naar afro en meer, met hoog-energetische disco- en houseklassiekers. Een eclectische avond uit met een sexy en diverse menigte, van trendsettende clubgangers tot globetrotters. Er hangt iets in de lucht, het bruist en het geeft de plek leven.

Chin Chin Club

Openingstijden
dinsdag
18:00 - 3:00
woensdag
18:00 - 3:00
donderdag
18:00 - 4:00
vrijdag
18:00 - 5:00
zaterdag
18:00 - 5:00
Locatie
Chin Chin Club
Rozengracht 133
1016 LV Amsterdam
toon in Google Maps