Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Spaghetteria Jan Hanzenstraat

Er zijn van die plekken waar je telkens weer terugkomt. Waar je weet dat het goed zit. Zo hebben we allemaal een vaste kapper of bakker en een favoriete kroeg. Maar heb jij in jouw stad al een stamrestaurant? Als er een Spaghetteria om de hoek zit waarschijnlijk wel!

Bij Spaghetteria maak je contact

Natuurlijk is de pasta er van de hoogste kwaliteit, net als de wijn en de rest van al het lekkers. Maar dat is niet de enige reden dat je er graag komt…

Want bij Spaghetteria ken jij de mensen en de mensen kennen jou. Je komt er met vrienden, familie, of lekker in je uppie. Voor je het weet praat je mee met het stel naast je, of heb je oogcontact met het binkie of die leuke meid aan de overkant.

Hier kom je niet voor sjiek servies of dure woorden. Er is ook geen menukaart die eruitziet als de verplichte boekenlijst van het gymnasium. Elke gerecht is hier de specialiteit, elke tafel is de beste van de zaak.

Bij Spaghetteria maak je contact omdat je geniet en geniet je van het contact maken. Je tafelt na tot de chefs en de ragazzi aanschuiven en gaat pas naar huis als julliesamen een gat hebben geslagen in de voorraad limoncello.

Omdat iedereen gelijk is en iedereen altijd kan binnenlopen, sta je soms even in de rij. Dat doe je natuurlijk met een glas vino of een birra en kijk, er staan meteen twee bekenden naast je!

Bij dit stamrestaurant draait het om de gasten, daarom hoor je hier elke avond: Eet je mee?

Aanschuiven kan altijd, reserveren is op deze locatie niet mogelijk (ook niet voor grote groepen). Kijk op de website voor een overzicht van alle vestigingen.