Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Clubbing

De Kroon Café Restaurant

De geschiedenis van Café De Kroon gaat al heel ver terug, deze sfeervolle plek opende namelijk al in 1898. Laat dat nou toevallig ook het jaar zijn van de feestelijke kroning van koningin Wilhelmina in Amsterdam et voilá, je begrijpt waar de naam vandaan komt! De gezelligheid, sfeer en inrichting maken De Kroon een fijne plek voor een hapje en drankje.

Dineren, loungen en dansen

De Kroon serveert dagvers vlees en vis, bereid in de befaamde 'Josper Grill'. De kaart biedt voor ieder wat wils voor een aantrekkelijke prijs. Naast het steakhouse is er de lounge waar je geniet van een borrel of cocktail en van het mooie uitzicht op het Rembrandtplein. 

De keuken is tot middernacht open. Rond deze tijd verandert de lounge in en club en kun je tot in de late uurtjes heerlijk dansen. Geniet iedere vrijdag- en zaterdagavond van de club avond met top 40 muziek, populaire muziek, EDM en nog veel meer in De Kroon in Amsterdam.

Nieuw interieur

Het interieur van de Kroon is kort geleden gerestyled. Met verschillende kunststijlen en materialen is het restaurant een lust voor het oog en helemaal anno nu. Tegelijkertijd is een stukje nostalgie behouden door het rariteitenkabinet boven de bar in oude staat te laten.