Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Concerten

Markt Centraal

Markt Centraal is de eerste nieuwe gebruiker van de Centrale Markthal op het Food Center Amsterdam. Een reusachtig monument verborgen in het hart van de stad. Hier kwam sinds 1934 ons voedsel aan en vond zijn weg door Mokum.

Voor de buurt en iedereen die nieuwsgierig is

De afgelopen twintig jaar stond de Centrale Markthal leeg en werd het er stil. Maar de komende jaren herrijst zij tot het levendige baken van een hernieuwd Food Center en een nieuwe woonwijk. Tot die tijd gaan de deuren op een kier voor alle buren en overige nieuwsgierigen.

Markt Maal en Markt Kabaal

Te beginnen met de wekelijkse buurtmaaltijd Markt Maal op zondagen: eerlijk eten van een kookteam uit de wijk onder leiding van chef Maarten. Met ingrediënten van het terrein en begeleid door live muziek. En op vrijdagen Markt Kabaal, lokale bands die spelen op diverse podia in het prachtige pand.

De Markt Centraal Express

Omdat Markt Centraal omheind is door een hek, haalt een speciaal treintje - de Markt Centraal Express - je veilig op bij de poort van het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat. Je wordt ook weer terug gebracht. Om te weten dat je eraan komt is het wel nodig om voor alle etentjes en activiteiten te reserveren via de agenda op de website

Hoort en fluistert het voort���. want Markt Centraal is er voor allemaal. Volg Markt Centraal ook op Instagram