Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Seafood Bar Van Baerlestraat

Het aanbod van de Seafood Bar is super vers en (niet onbelangrijk) heel erg smakelijk. Het menu bevat gerechten zoals kreeftensoep, 'fish nuggets', vongole in witte wijn en knoflookgarnalen. Maar je komt ook Aziatische invloeden tegen in de boterzachte sashimi en knapperige tempura.

Duurzaam heerlijks uit de zee

Fons de Visscher was al 27 jaar lang een gerespecteerde visboer in het Brabantse Helmond, toen hij besloot dat het tijd was voor een visrestaurant. Gedreven door zijn passie voor vis creëerde Fons The Seafood Bar. De eerste Seafood Bar opende haar deuren in 2012.

De vis die The Seafood Bar gebruikt is waar mogelijk duurzaam en lijngevangen. Samen met hun leveranciers selecteert The Seafood Bar zorgvuldig de beschikbare vis en zorgen ze dat de visstanden op orde blijven. O.a. door te werken met innovatieve en duurzame visserijen. De menukaart behoudt een sterke focus op schelpen die bekend staan om hun minimale impact op de planeet.

Meerdere vestigingen

The Seafood Bar heeft diverse vestigingen in Nederland en ondertussen zelfs in Soho, Londen. Kijk op de website voor alle actuele openingstijden van de vestigingen.