Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Sea Palace

Sinds 1984 is Sea Palace bij uitstek het Chinese restaurant om kennis te maken met de Chinese keuken. Geniet op het water in het centrum van Amsterdam op het grootste drijvende restaurant van Europa; een unieke ervaring. Er is een uitgebreide keuze uit authentieke Kantonese gerechten, een uitgebreide dim sum-kaart en wat dacht je van specialiteiten zoals Peking eend, Chinese fondue en Sichuan gerechten. Hier zal je liefde voor de Chinese keuken zeker opbloeien!

Een stukje Oriënt op Amsterdams water

Sea Palace ligt op 5 minuten lopen van het Amsterdamse Centraal Station. Op de begane grond is de cocktailbar en het à la carte-restaurant. De eerste verdieping kan worden gereserveerd voor evenementen en bruiloften (erkende trouwlocatie!). Op de bovenste etage zijn twee besloten ruimtes. De grote ruimte, voor 80 personen, heeft toegang tot het dakterras en beschikt over een LED-scherm en computer. De kleine voor maximaal 13 personen is ideaal voor besloten (familie)feestjes of zakelijke besprekingen.

De karakteristieke Chinese architectuur van Sea Palace is al tientallen jaren een vertrouwd beeld in de Amsterdamse binnenstad. Ook in het interieur bepaalt deze spectaculaire stijl de unieke sfeer. Je kiest dit restaurant natuurlijk voor de heerlijke gerechten, maar als je er toch bent, geniet dan ook van de ‘keizerlijke’ inrichting en het geweldige uitzicht op Amsterdam.