Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

Kanteen25

Kanteen25 is een ruim opgezet, maar gezellig restaurant nabij het Centraal Station, waar we goed eten, verbinding, jong talent en kwaliteit vieren. Hier kun je terecht voor een romantisch diner met uitzicht op grachten, schepen en Nemo museum, een gezellig feestje met een groep vrienden of een snelle zakelijke lunch.

Een culinaire speelplaats

Bij Kanteen25 veranderen we de keuken in een culinaire speeltuin om heerlijk eten te serveren met een flinke scheut creativiteit. Met een zero-waste mentaliteit maximaliseert Kanteen25 de waarde van ingrediënten en gebruiken we alles om prachtige gerechten te creëren. We gebruiken onze ruimte om verandering te brengen in de gemeenschap: we organiseren in-house hospitalityprogramma's, ondersteunen lokale leveranciers en hanteren een zero-waste beleid.

Het is ook een locatie voor grote conferenties en evenementen voor maximaal 330 mensen, met alle benodigde apparatuur en het beste eten en drinken.

We organiseren ook onze eigen evenementen, zoals eet- en drinkmarkten, open discussieavonden en lezingen, en kinderactiviteiten, zoals workshops.

Wil je meer weten, bezoek dan onze website en volg Kanteen25 op Instagram.