Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Restaurants

De VerbroederIJ

De VerbroederIJ is een stadsstrand met paviljoen, buurtmoestuin en plek waar mensen uit de buurt kunnen samenkomen. Het is een initiatief dat samen met de bewoners van de buurt is bedacht en tot realisatie gebracht. Kom lunchen of dineren, mee tuinieren, aanschuiven bij de buurtmaaltijd of genieten bij de kachel of op het terras.

Een gezellig strandpaviljoen gerealiseerd door buurtbewoners

Wil je een plekje in het café? Reserveer dan via de website. Op het terras is het vrije inloop en kun je niet reserveren. Kom gewoon gezellig langs! Bij De VerbroederIJ willen we dat iedereen zich welkom voelt.

Laat je Stadspas met groene stip zien en jij en je huisgenoten krijgen 50% korting op de rekening. De VerbroederIJ heeft veel (gratis) activiteiten. Kijk in de agenda wat er te doen is. 

De VerbroerderIJ is op maandag open op aanvraag voor groepen, wil je meer weten stuur een mail naar feestje@deverbroederij.nl, voor alle overige openingstijden check de website.

Je vindt ons aan 't IJ, bij de pont naar Oost. Kom je met het OV, je vindt de VerbroederIJ op 8 minuten lopen van metrostation Noorderpark. Parkeren is vanaf 19:00 gratis.