Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Sherlock Holmes Moordmysterie Stadsspel

Het Sherlock Holmes Stadsspel is een zelfstandige rondleiding waarmee je op een leuke en interactieve manier door de stad kunt lopen. Alles wat je nodig hebt is een smartphone met internetverbinding. Zodra je het spel boekt, sturen we je alle informatie die je nodig hebt per e-mail. Door door de stad te lopen, speel je opdrachten vrij. Hier vind je personages die je graag willen helpen. Maar aan de informatie hangt een prijskaartje! Los hun puzzels op, ga hilarische foto-uitdagingen aan, achtervolg daders en speel mee om dichter bij de oplossing van de moord op Balthasar te komen.

BELANGRIJKE INFORMATIE:

  • Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk - ook geschikt voor gezinnen met kinderen
  • Duur: 2 uur
  • Tickets: Je hoeft maar 1 ticket per groep (1-4 personen) te kopen.
  • Elke groep speelt met 1 apparaat. Voor groepen van meer dan 4 personen kun je 2 of meer tickets kopen.
  • Om dit spel te boeken moet je een datum/tijd opgeven, MAAR je kunt beginnen wanneer je wilt.

*LET OP: dit stadsspel gebruikt de stad als interactief speelveld, maar geeft GEEN informatie over de stad!

HOE TE SPELEN: Reserveer het stadsspel, controleer de e-mail die we je sturen met de instructies, download de Loquiz App en begin je spelervaring! 

WAT IS UNIEK AAN HET SPEL?

Verken de stad in je eigen tempo tijdens het spelen van de Sherlock Holmes stadsspel, een zelf begeleide tour die veel vrijheid en flexibiliteit biedt. Je kunt spelen waar, wanneer en met wie je maar wilt.

Of je nu alleen wilt spelen voor persoonlijke spanning of met een groep mensen, dit is het spel voor jou! Spelen met meer groepen wordt een competitieve ervaring, perfect als teambuildingactiviteit. Dit spel is een leuke activiteit die je kunt doen tijdens een bezoek aan een stad met je familie en vrienden of met z'n tweeën.

Ons stadsspel biedt maximale onafhankelijkheid, je kunt pauzeren en verder spelen wanneer je maar wilt.Los de moord op Balthazar op! Een leuke activiteit om te doen als je een stad bezoekt met je familie of met z'n tweeën. 'Sherlock Holmes' zit vol met hersenkrakers, puzzels, hilarische foto-opdrachten & Britse humor.

Het spel Sherlock Holmes duurt ongeveer 1,5 uur. Maar er is geen tijdslimiet, dus je kunt het in je eigen tempo afmaken. Nadat je het spel hebt geboekt, ontvang je een inlogcode en een eenvoudige handleiding per e-mail. De e-mail bevat een QR-code waarmee je de app eenvoudig kunt downloaden. Je hebt geen gids nodig, download gewoon de app, ga naar het startpunt en je bent klaar om aan het avontuur te beginnen. We raden aan om met 2 tot 4 personen op één apparaat te spelen. Je koopt gewoon 1 credit per apparaat. Als je met meer dan 4 personen bent, kun je 2 of meer credits kopen.

Opmerking: dit spel gebruikt de stad als interactief speelveld, maar geeft geen informatie over de stad!