Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Secrets of Amsterdam Ontdekkingsspel

Secrets of Amsterdam Ontdekkingsspel is een self-guided tour die je op een leuke en interactieve manier de stad laat ontdekken. Alles wat je nodig hebt is een smartphone met internetverbinding. Zodra je het spel hebt geboekt, sturen we je alle informatie die je nodig hebt per e-mail. Verken de stad en raak betrokken bij de omgeving terwijl je de meest verborgen geheimen van de stad ontdekt! Om verder te komen, kom je uitdagende puzzels, raadsels en foto-opdrachten tegen waarvoor je de stad moet verkennen. Tijdens het spel leer je meer over de geschiedenis, bijzondere personages, cultuur en ontdek je vele unieke feiten over de stad van je keuze. We hebben Secrets ontdekt die zelfs voor echte inwoners onbekend zijn!

BELANGRIJKE INFORMATIE:

  • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
  • Duur: 2 uur
  • Tickets: Je hoeft maar 1 ticket per groep (1-4 personen) te kopen. Elke groep speelt met 1 smartphone. Voor groepen van meer dan 4 personen kun je 2 of meer tickets kopen.
  • Om dit spel te boeken moet je een datum/tijd opgeven, MAAR je kunt beginnen wanneer je wilt.

WAT IS UNIEK AAN HET SPEL?

Ontdek de best bewaarde geheimen in het historische centrum van de stad met het Secrets of Amsterdam Ontdekkingsspel, een spannend verkenningsspel op basis van GPS!

Of je nu alleen wilt spelen voor persoonlijke spanning of met een groep mensen, dit is het spel voor jou! Spelen met meer groepen wordt een competitieve ervaring, perfect als teambuildingactiviteit. Dit spel is een leuke activiteit die je kunt doen terwijl je een stad bezoekt. Los de leuke puzzels en vragen op, voltooi foto-opdrachten en meer om zoveel mogelijk punten te scoren en extra aanwijzingen te krijgen om je te helpen met de laatste puzzel. Je kunt zelfs een plek op het klassement verdienen!

Ons ontdekkingsspel biedt maximale onafhankelijkheid, je kunt pauzeren en doorgaan wanneer je maar wilt.

HOE TE SPELEN?

Reserveer het Verkenningsspel, controleer de e-mail die we je sturen met de eenvoudige instructies, download de Loquiz App, open het Verkenningsspel en je bent klaar om je spelervaring te beginnen!