Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Attracties

Klimbos Fun Forest

Bij Fun Forest in het Amsterdamse Bos klim je als een echte natuurninja van boom naar boom in de 10 verschillende klimparcoursen. Je kiest zelf hoe hoog je gaat. De parcours lopen op in hoogte, van 2,5 tot wel 15 meter. Voor de echte durfals is er zelfs een parcours met een monkey swing, bungee jump en vrije sprong!

Je kunt de boom in!

In het bos beleef je een avontuur in de natuur. Wanneer je je aanmeldt bij de receptie, ontvang je klimmaterialen en krijg je een veiligheidsinstructie. Hierna ga je de boom in en beweeg je van boom naar boom via touwladders, hangbruggen, evenwichtsbalken en ziplines.

Voor jong & oud

Het klimbos bestaat uit 9 verschillende parcoursen, die oplopen in hoogtes van 2,5 tot 15 meter. Je kan al klimmen bij Fun Forest als je minimaal 110 cm lang bent. Het bos heeft uitdagingen voor jong en oud. Zo kunnen de kleine kinderen vliegensvlug de easy parcoursen afleggen, terwijl de jeugd vanaf 14 jaar en volwassenen hun grenzen op de proef stelt met extreme parcoursen met zelfs een bungeejump en vrije val.

Wie neem jij mee?

Je klimt al door het klimbos vanaf €21,95 per persoon. Klimmen is het leukste om samen te doen. Dus neem je vrienden, familie, collega’s of gezin mee, want tussen de bomen leer je elkaar nog beter kennen. Wil je graag met een grote groep komen? Dat kan! Fun Forest organiseert ook kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, schoolreisjes en andere groepsactiviteiten. Dit kan ook in combinatie met catering van onze horeca.  

Waar vind je ons en vanaf hoe laat kun je klimmen?

Je vindt het klimbos aan de rand van het Amsterdamse Bos. Het bos is goed te bereiken met het openbaar vervoer via Station Amsterdam Zuid. Openingstijden: Wil je weten hoe laat je terecht kunt? Check de actuele openingstijden via deze link.

LET OP: Op 27 april zijn wij gesloten wegens Koningsdag.

Woon je niet in de buurt, maar wil je wel graag klimmen? Fun Forest is er ook in Almere, Rotterdam en Venlo

Boek een tijdslot met je City Card

Om deze locatie te bezoeken met je City Card, dien je vooraf een tijdslot te reserveren. Reserveer een tijdslot via deze link. Zorg ervoor dat je City Card geldig is op het moment van je bezoek.