Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

The Amsterdam Syndicate City Escape Game

The Syndicate City Game is een self-guided tour die je op een leuke en interactieve manier de stad laat ontdekken. Alles wat je nodig hebt is een telefoon met internetverbinding. Zodra je het spel hebt geboekt, sturen we je alle informatie die je nodig hebt per e-mail. Je kunt de stad verkennen en je bezighouden met de omgeving terwijl je jezelf onderdompelt in dit op verhalen gebaseerde rollenspel! Om verder te komen, kom je uitdagende puzzels, raadsels en fototaken tegen waarvoor je de stad moet verkennen. Je hoofddoel is om Magnus te arresteren en de gestolen formules terug te krijgen, maar de tijd dringt, dus wacht niet langer en begin The Syndicate nu te spelen!

BELANGRIJKE INFORMATIE:

  • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
  • Duur: 2 uur
  • Tickets: Je hoeft maar 1 kaartje per groep (2-5 personen) te kopen. Elke groep speelt met 1 apparaat. Voor groepen van meer dan 5 personen kun je 2 of meer kaartjes kopen.
  • Om dit spel te boeken moet je een datum/tijd opgeven, MAAR je kunt beginnen wanneer je wilt.

HOE TE SPELEN: Boek de City Game, controleer de e-mail die we je sturen met de instructies, download de Loquiz App en begin je spelervaring!

WAT IS UNIEK AAN HET SPEL?

Verken de stad in je eigen tempo tijdens het spelen van The Syndicate City Game, een onvergetelijk city escape game avontuur dat veel vrijheid en flexibiliteit biedt. Je kunt spelen waar, wanneer en met wie je maar wilt.

Of je nu alleen wilt spelen voor persoonlijke spanning of met een groep mensen, dit is het spel voor jou! Spelen met meer groepen wordt een competitieve ervaring, perfect als teambuildingactiviteit. Dit spel is een leuke activiteit die je kunt doen terwijl je een stad bezoekt. In dit spel wordt elk lid van je groep een personage met een belangrijke rol in de missie. Iedereen speelt een fundamentele rol in het behalen van succes.

Onze City Game biedt maximale onafhankelijkheid, je kunt pauzeren en doorgaan wanneer je maar wilt.

HOE TE SPELEN?

Reserveer de City Game, controleer de e-mail die we je sturen met de instructies, download de Loquiz App en begin je spelervaring!