Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Tours

Grote Fietstour Amsterdam

Al meer dan 30 jaar de meest populaire fietstour door hartje Amsterdam. Onder leiding van een enthousiaste gids fietst u langs de grachten, het Anne Frank-huis, de Jordaan, het Leidseplein, het Vondelpark, P.C. Hooftstraat, het Museumplein, en langs prachtige achterafstraatjes. Zo bezoekt u tijdens de grote fietstour de oude Westelijke Eilanden, een van de best bewaarde geheimen van de stad. De gids vertelt over de historie en vertelt bijzondere verhalen over de totstandkoming van de stad zoals die nu is.

Fiets dwars door de stad

Onder leiding van een gids fietst u niet alleen langs alle bekende bezienswaardigheden zoals de grachten, de Jordaan, het Leidseplein, het Vondelpark en de Rosse buurt maar ook langs talloze beeldschone onbekende plekjes. De gids stopt regelmatig om boeiende informatie over de historie van Amsterdam te geven en er wordt halverwege gepauzeerd om gezellig iets te gaan drinken.

Prijzen zijn inclusief gebruik fiets. Vooraf reserveren is noodzakelijk. U kunt reserveren via de website https://www.yellowbike.nl/ of door te bellen naar 020 6206940.

Vertrekt dagelijks om 13:30 voor kleine groepen en individuele reizigers.

Het ook mogelijk een privétour te reserveren op andere tijdstippen.