Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Rondvaarten

Dutch Boat Tours

Boottochtenbedrijf met boten met een capaciteit van maximaal 12 personen. Tours zijn interactief en aangepast en afgestemd op het publiek. Er zijn openbare cruises en privécruises mogelijk.

Over Dutch Boat tours

Dutch Boat Tours is opgericht door twee jonge mensen met een passie voor alles wat met boten te maken heeft. Na jaren zelf werkzaam te zijn geweest in het tourisme, leek het oprichten van een eigen rederij een logische volgende stap. Anderen beschrijven de initiatiefnemers als relaxed, cool, gepassioneerd en grappig. Met beide meer dan 10 jaar ervaring als schipper, garanderen zij niet alleen een veilige rit, maar staan zij daarnaast ook garant voor een ervaring voor het leven.

Waar veel bedrijven in het toerisme zich focussen op massa, houden zij het klein en intiem. Terwijl veel bedrijven in het toerisme zich focussen op formeel en top down, houden wij het juist leuk en interactief. Door alleen te opereren met luxe sloepen, voorzien van de laatste technologie, zorgen zij voor een comfortabele en veilige rit. Door alleen te opereren met boten die een capaciteit hebben tot 12 personen, zorgen zij voor een intieme en hoogstaande ervaring. Bovenal streven zij altijd naar het verlenen van de beste service en een ervaring die voor altijd zal worden onthouden.

Alle tours worden gepersonaliseerd en aangepast aan de groep. De meeste informatie wordt in elke tour verstrekt, echter is geen enkele tour hetzelfde. Op deze manier houden zij het leuk en interessant voor ieder.

Gelegen aan: Hoofddok van het Zaan Schanspark (naast het toilet en Cacao Lab!)