Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Attracties

Madurodam

Beleef de leukste avonturen in herfstig Madurodam! Terwijl de gekleurde bladeren tussen de miniaturen vallen, red jij Nederland van het naderende water. Klim en klauter je dwars door de schilderijen van De Hollandse Meesters en versla je de Waterwolf. Er is zovéél te doen. Dat moet je meemaken!

De leukste avonturen beleef je deze herfst in Madurodam

Begin je reis door Nederland bij ons levensgrote vliegtuig The Flying Dutchman. Bestemming bereikt? Op naar de dj-tafel, waar je je nieuwe bangers laat horen aan de Madurodammers. Hé, wacht eens even. Staat de Rotterdamse haven in de fik?! De blusboten en reddingsbrigade hebben een aanvoerder nodig. Dat ben jij! Snel, blus de brandjes! 

Leef je uit – buiten én binnen

Je rent van de ene verwondering in de andere. De woeste Waterwolf versla je alleen maar door aan de raders van de allergrootste stoommachine ter wereld te draaien! En dit zijn nog maar 2 van de 6 binnenattracties waar je je helemaal uitleeft. Natuurlijk kun je ook buiten ravotten: roetsj en klauter door de speeltuinen. En check meteen even hoeveel kazen je weegt. Wedden dat je drie kazen niet kunt tillen? 

Regenbuitje? Ontdek de 6 binnen attracties

Ook binnen is er bij Madurodam veel te doen. Fijn voor als het eventjes regent. Onze levensgrote én overdekte attracties houden je droog! Vergeet niet om even bij te komen in één van de restaurants. Geniet van een lekkere kop thee met gebak, een huisgemaakt soepje of luxe broodje.  

Enne een laatste waarschuwing: onze nieuwe binnen attractie De Hollandse Meesters laat je fantasie he-le-maal op hol slaan! Dus spring in de sterrenballenbak onder de Sterrennacht of dans tussen de tulpen van Leyster. Of doe het helemaal anders. Jij bepaalt wat en hoe je iets wilt doen in Madurodam.

Madurodam is het hele jaar geopend, kijk op de website voor de actuele openingstijden.