Zien en doen
Plan je bezoek
Tickets
Ontdek Amsterdam
Theater en podiumkunsten

Podium Mozaïek

Podium Mozaïek is een grootstedelijk theater met café-restaurant in Amsterdam West, gevestigd in de voormalige Pniëlkerk aan de Bos en Lommerweg. Het programma van Podium Mozaïek is voor jong en oud en biedt theater, muziek, comedy, spoken word, storytelling, dans en alle mogelijke cross-overs daartussen uit binnen- en buitenland. Er zijn ontmoetingen en uitwisselingen tussen jong en oud, inwoners van West en daarbuiten. Podium Mozaïek stimuleert grootstedelijk aanbod door makers te ondersteunen en haar netwerk te benutten.

Theater en Café Mozaïek

Podium Mozaïek is een gezellige ontmoetingsplek in Amsterdam West waar buurtbewoners en theaterbezoekers samenkomen met nationale en internationale cultuurmakers. In het monumentale pand huist een modern ruim café-restaurant met verschillende lounge-hoeken en een uitgebreide bar.

Het gemoedelijke Café Mozaïek biedt verse, lokaal geproduceerde gerechten van topkwaliteit en een bekwame service in een vriendelijke, ongedwongen setting. Er wordt Mediterraans geïnspireerd menu geserveerd dat bestaat uit verschillende seizoensgerechten, die je naar keuze kunt combineren. De keuken is bovendien open tot laat, zodat je op elk moment van de dag tot 's avonds laat kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Het grote, zonovergoten terras is perfect om te ontspannen.

Tafelreservering kan hier, of telefonisch via 020-5800383. Voor aanvragen voor grotere groepen kun je mailen naar info@podiummozaiek.nl. Bekijk de website voor de laatste informatie over openingstijden.

Afhalen of bezorgen kan ook

Take-away bij Café Mozaïek is mogelijk tijdens openingstijden. Bestellen voor afhalen kan tijdelijk alleen via 020-5800383 of aan de deur. 

Verhuur

Ook de studio’s en theaterzaal zijn beschikbaar om te huren voor o.a. vergaderingen en repetities. Het is ook mogelijk om een livestreamingpakket af te nemen. 

Openingstijden keuken

Maandag en dinsdag: café open, keuken gesloten

Woensdag, donderdag en zondag: café open, keuken open van 11.00 uur tot 21.00 uur

Vrijdag en zaterdag: café open, keuken open van 11.00 uur tot 21.00 uur

Toegankelijkheid

Bekijk hoe Podium Mozaïek een bezoek voor mensen met een beperking of handicap toegankelijk maakt

Meer informatie